Breeding in 2019
--------------------------


Vi leasar ut Yaght v.d.Belschuur RS 547 säsongen 2019 (maj-sep) till dig med seriöst intresse. Krav på betäckningsston som är premierade med diplom eller visade med guldmerit alt. 1:a premie.
Yaght skall generalmönstras hösten 2020 och då önskar vi ha honom hemma igen. Detta är en mycket erfaren hingst med förvärvssäker stam som givit två godkända söner, flertalet diplomdöttrar och guldavkommor. Han är något extra och gör sig aldrig riktigt rättvisa på bild. Det är Yaght som fångar besökarens öga och lämnar ingen oberörd i sättet han är på
Mer information på hans egen sida:
Yaght v.d. Belschuur RS 547 eller kontakta oss för mer information.


Välkommen med din förfrågan!

----------------------------------------------------------

                     

Besök hos våra hingstar under betäckningssäsong

Vid besök hos våra hingstar så går ston och eventuellt medhavda föl med hingsten tillsammans med andra ston i stora fria haga i närhet av sjöar och skog. Våra avelshingstar har sina hagar långt ifrån varandra så de får känna att de har sin flock i lugn och ro. Flocken får daglig tillsyn som utökas vid behov, som vid brunst.
Om du vill besöka ditt sto under tiden den är här, önskar vi att kontakt görs med oss innan, då vi vill att lugn och ro bevaras i hagarna och innan du lämnar ditt sto så skrivs ett betäckningskontrakt. Stoet stannar sedan företrädelsevis tills vi ser att hon inte brunstar om. Vi rekommenderar att din häst är försäkrad. 
Vid långa torkperioder under säsongen kan en betesavgift tas ut.
Yaght med några av sina ston 2018
Alex med sina ston sommaren 2016
Alex med glada ston 2016 (egna och gästston)
Yaght och Carisma 2014
Yaght med sto och deras föl.